Wednesday, May 23, 2012

Special thanks =)

hai . hai. hai.
lama tak jumpa kan. rindu la dekat huruf2 cantik dekat keyboard ni. dah lama tak ketik. tak sempat. err..actually sempat je. tapi lebih kepada malas nak menaip la. asal balik keje ngantuk memanjang. nak kata keje banyak tu.. emm..banyak la kot. (macam nak muntah denga keje banyak) hhee.. 

err...berdasarkan tajuk di atas la kan..tak tau la nak start dari mana..
cuma... ada gambar je. so tengoklah. hhee..
ni kan coklat. sooo...last week ada orang bg saya coklat ni.! 
yeyyy ! ! !


abaikan la kaler ijau2 background tu eh. tu tikar getah dekat rumah mak. haha






seketol je pun dapat last week. tp gamba ada 3.. harap2 dapat la lagi 2 ketol eh. hhee. .
tq incik pemberi
semoga incik pemberi dimurahkan rezeki selalu.
seharusnya coklat bila di makan sangatlah sedap.
*_*
MEMANG SEDAP PUN

No comments:

Post a Comment

Wednesday, May 23, 2012

Special thanks =)

hai . hai. hai.
lama tak jumpa kan. rindu la dekat huruf2 cantik dekat keyboard ni. dah lama tak ketik. tak sempat. err..actually sempat je. tapi lebih kepada malas nak menaip la. asal balik keje ngantuk memanjang. nak kata keje banyak tu.. emm..banyak la kot. (macam nak muntah denga keje banyak) hhee.. 

err...berdasarkan tajuk di atas la kan..tak tau la nak start dari mana..
cuma... ada gambar je. so tengoklah. hhee..
ni kan coklat. sooo...last week ada orang bg saya coklat ni.! 
yeyyy ! ! !


abaikan la kaler ijau2 background tu eh. tu tikar getah dekat rumah mak. haha






seketol je pun dapat last week. tp gamba ada 3.. harap2 dapat la lagi 2 ketol eh. hhee. .
tq incik pemberi
semoga incik pemberi dimurahkan rezeki selalu.
seharusnya coklat bila di makan sangatlah sedap.
*_*
MEMANG SEDAP PUN

No comments:

Post a Comment